QASHQADARYO VILOYATI SHAHARLARINING KLASSIFIKATSIYASI VA FUNKSIONAL TIPLARI - Mavlonov Ahmadjon Muhamadovich; Rahimov Shahzod Xasan o‘g‘li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqola hozirgi kundagi O„zbekistonda hozirgi kunda kechaytogan shaharsozlik ishlari va shaharlar aglomeratisyasi ularning ijtimoiy-iqtisodiy holati, infratuzilmalar samaradorligi, ubranizatsiya ko‟rsatichlari va suburbanizatsiyaning vujudga kelish omillari o‟ragnishga bag‟ishlangan