JONDOR TUMANIDAGI YANGI SHAHARCHALAR VA ULARNING IQTISODIY-IJTIMOIY RIVOJLANISHI - A.Mavlonov; Sh.Normurodova (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Mazkur maqolada Buxoro viloyati Jondor tumanidagi yangi shaharchalar iqtisodiy-ijtimoiy geografik jihatdan o„rganilgan. Maqolada Jondor tumanidagi yangi shaharchalarning demografik vaziyati ham tahlil qilingan. Shuningdek, tumandagi yangi shaharchalarning ayrim muammolari va hozirgi holati bayon qilingan.