MEDIAPIPE VA OPENCV ASOSIDA SUN’IY INTELLEKTGA ASOSLANGAN VIRTUAL TEST TIZIMINI ISHLAB CHIQISH - Dilmurodov Shoxjahon Sirojiddin o‘g‘li; Mardiyev Maqsud G‘ulom o‘g‘li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqola MediaPipe va OpenCV kutubxonalariga asoslangan sun‟iy intellekt yordamida virtual test tizimini ishlab chiqish jarayonini yoritadi. Tizim qo„l harakatlarini aniqlash va foydalanuvchi interfeysini boshqarish orqali test savollariga javob berish imkonini beradi. Maqolada tizimning arxitekturasi, qo„llanilgan texnologiyalar va amaliy natijalar tahlil qilinadi. Shuningdek, ushbu yondashuvning ta‟lim sohasidagi ahamiyati va kelajakdagi rivojlanish istiqbollari muhokama qilinadi.