BUXORO VILOYATIDA NOAN’ANAVIY TURIZMNI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI - Jalilova Charos Zarifovna; Samadova Sabina Sanjar qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqola Buxoro viloyatida noan‟anaviy turizmni rivojlantirish istiqbollari tahlil qilingan. Maqola noan‟anaviy turizm, xususan, qishloq turizmi, agroturizm, jaylou turizmi, kinoturizm, festival (karnaval) turizmi, gastronomik turizm, ekologik turizm, diniy turizm, davolash turizmi, industrial turizm, rekords-turizm va boshqalarning rivojlanishini o‟ragnishga bag‟ishlangan.