INKYUZIV TÁLIMDI PEDAGOGIKALIQ HÁM PSIXOLOGIYALIQ TÁREPTEN SHÓLKEMLESTIRIW - Ataniyazova Aynura Qurbanbaevna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Arnawlı tálimge mútáj balalardı oqıtıwda pedagogikalıq járdem kórsetiw hám ata analardıń ornı haqqinda, psixologiyaliq qollap-quwatlaw.