BOLALARNI MILLIY QADRIYATLARNI SHAKLLANTIRISH ASOSIDA TARBIYALASH - Kayıpnazarova Zaxiyra Turdımuratovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Maqolada bolalarni milliy qadriyatlar asosida asosida tarbiyalash, o’zligini anglsh, mas’uliyat hissini sezinish haqidada aytilgan.