MAKTABDA TA’LIM JARAYONINI TASHKIL ETISHNING USLUBLARI VA PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Turdiyev Shaxzod Davlat o‘g‘li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada maktabda ta’lim jarayonlarini boshqarish uslublari va uning axamiyati haqidagi fikrlar keltirilgan