Raqamli texnologiyalardan ta‘lim jarayonida foydalanish - Berdiyeva Xurshida (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Mazkur maqolada raqamli texnologiyalarning ta‘lim jarayoniga ta‘siri, ularning afzalliklari va qo‗llanilish sohalari tahlil qilingan. Shuningdek, zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalari yordamida o‗qitishning samaradorligini oshirish yo‗llari, masofaviy ta‘limning imkoniyatlari va duch kelinayotgan muammolar yoritilgan.