O‘smirlarning ijtimoiy tarmoqlarga qaramligi: sabablar va psixologik yechimlari - Xasanova Nargiza Gʻayrat qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqola orqali o’quvchilardagi moyilliklar, telefon tutish tartibi va kompyuter o’yinlariga bo’lgan tobelikni darajalari xaqida so’z boradi. Ushbu xollarda qanday psixologik yo’l tutishni bilib olishingiz mumkin.