BOSHLANG‘ICH SINF O‘QISH DARSLARIDA XALQ OG‘ZAKI IJODINI O‘RGANISH ORQALI O‘QUVCHILAR NUTQINI O‘STIRISHNING AHAMIYATI - Chorshanbiyeva Sevara Baxtiyor qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada xalq og‗zaki ijodini boshlang‗ich sinf o‗quvchilarining nutqini rivojlantirishdagi roli, uning o‗qish darslaridagi qo‗llanilishi va ta‘limdagi hozirgi holati tahlil qilinadi.