ALISHER NAVOIY LIRIKASIDA BADIIY SAN’ATLARNING MOHIRONA QO`LLANILGANLIGI - Choriyev Nurbek Jumanazar o`g`li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada g`azal mulkining sultoni Alisher Navoiy ijodi va unda foydalanilgan badiiy san‘atlar tahlil qilingan.