ATOYI LIRIKASIDA BADIIY SAN’ATLARNING QO`LLANILISHI - Choriyev Nurbek Jumanazar o`g`li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada Atoyi ijodi va unda ishlatilgan serjilo badiiy san‘atlar tahlil etilgan. Shuningdek, shoir lirikasi ma‘noviy ko`lami ham ochib berilgan.