Shaxsda xayotiy strategiya shakllanishining psixologik xususiyatlari - Abduraxmonova Gulhida Tursunboyevna; Abdurashidov Telman Xudayberdiyevich (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Mazkur maqolada hayotiy strategiyalarni shakllanishining psixologik xususiyatlarini o'rganish masalasi haqida fikrlar bildirilgan. Maqolada hayotiy strategiyalarni shakllanishining psixologik xususiyatlarini tarkib toptirish bilan shug„ullanuvchilar foydalanish mumkin.