BOLA XULQIDAGI NEGATIV SIFATLAR SHAKLLANISHIGА OILAVIY MUNOSABATLARNING TA’SIRI - Eshqulova Roza Omonovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
O„zbekistonda oila hayotdagi eng muhim qadriyat, milliy an‟ana va urf-odatlar markazi, shaxsning shakllanishi va millatning izchil rivojlanishi uchun asosdir. Mamlakatimizda keyingi yillarda muvaffaqiyatli amalga oshirilayotgan davlat dasturlarining maqsadi oila institutini mustahkamlashdir.