Inklyuziv ta’lim dasturlarining natijalari va bugungi kunda erishilgan yutuqlar - Rahmonova Alomatxon Nizomiddinovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada inklyuziv ta’lim dasturi va bugungi kundagi ijtimoiy hayotda tutgan o’rni, vazifalari to’g’risidagi fikrlar keltirilgan.