Muhammad Yusufning “Talabalar madhiyasi” she‟rida qo„llangan antroponimlarining badiiyati. - Madraximova Matluba Oybek qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada Muhammad Yusuf ijodida qo„llanilgan, onomastik birliklarning katta tizimi hisoblangan, antroponimlarning qo„llash mahoratini shoir yaratgan she‟riy matnlar asosida tahlilga tortamiz. Shoir lirikasida antroponimlar ahamiyati qanchalik o„rinli ekanligi, hamda antroponimlarning tuzilishiga oid qaysi turi ko„proq ishlatilganligining guvohi bo‟lamiz.