XORAZM DOSTONCHILIK MAKTABLARINING ADABIY MEROSI - Choriyev Nurbek Jumanazar o`g`li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada dostonchilik maktablari, Xorazm dostonchilik maktabi, undan qolgan adabiy meros, uning baxchichilik san‟atiga qo`shgan hissasi hamda bugungi kundagi ahamiyati ochib berilgan .