Alisher Navoiyning “Yor og`iz ochmasqa dardim so`rg`ali toptim sabab” g`azalining badiiy tahlili - Choriyev Nurbek Jumanazar o`g`li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada g`azal mulkining sultoni Alisher Navoiyning “ Yor o`giz ochmasqa dardim so`rg`ali toptim sabab” g`azali badiiy jihatdan tahlil etilgan. Shuningdek, ushbu g`azalning ma`naviy olami ham ochib berilgan.