PEDAGOGLAR JAMOASINING O’ZIGA XOS PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Zakirova Irodaxon Odilovna; Zokirova Nozima Abduqaxor qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada pedagogik jamoani muvaffaqiyatli boshqarish uchun jamoa tarkibini o‟rganish, kamchiliklarini korreksiyalash va haqiqiy pedagogik jamoa sifatida shakllantirishga oid qarashlar o„z ifodasini topgan. Shuningdek, Jamoada ishlash ko‟nikmalarining rivojlangan darajasi ham muvaffaqiyatli jamoa uchun asosiy omillardan biridir. Jamoada ishlash muloqot vositasida amalga oshadi. Pedagogik jamoaning rivojlanishida shaxslararo muloqot muhim ahamiyatga ega.