BOSHLANG‘ICH SINFLARDA O‘ZLASHTIRISHI PAST O‘QUVCHILARBILAN ISHLASH METODIKALARI - Osimova Madina Shuhratovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada boshlang„ich sinf o„quvchilariga ta‟lim - tarbiya berish jarayoni, darsliklarda berilgan bilimlarni berish jarayonida o„zlashtirishi past bo„lgan o„quvchilarning faollligini oshirish, ularning o„z tengdoshlari qatoriga yetib olishini ta‟minlash, bilim, ko„nikma, malaka va kompitensiyalarini shakllantirish, bilimlarni egallashida yuzaga keladigan muammolarni va ularni yechish qo„llaniladigan metodikalar, shuningdek bu orqali erishilgan yaxshi natijalar kabi masalalar ochib beriladi.