MUHAMMAD YUSUFNING SHE’RLARIDA ONOMASTIK BIRLIKLAR (―Menga bering‖ she‘ri misolida) - Madraximova Matluba Oybek qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
:Ushbu maqolada Muhammad Yusufning o‗z she‘riyatida ono mastik birliklardan, ya‘ni she‘rlarning badiiy quvvatini oshiruvchi asosiy vositalardan foydalanish mahorati ‖Menga bering‖ she‘ri misolida ko‗rib chiqiladi. Onomastik birliklar turlari va she‘rning asosiy g‗o-yasini yetkazib berishda ushbu birliklarning ahamiyati haqida ma‘lumot beriladi.