C# DASTURLASH TILIDA XOSSALARNING ISHLATILISHI - Yusupov Mirsaidbek Abdulaziz o‘g‘li; Orziyeva Odinaxon Ibrohimovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Mazkur maqolada C# dasturlash tilidagi xossalar (properties) tushunchasi, ularning amaliy dasturlashdagi o‗rni, ma‘lumotlarga boshqaruvli kirishni ta‘minlashdagi afzalliklari va ularni to‗g‗ri ishlatish bo‗yicha nazariy yondashuvlar yoritilgan. Shuningdek, maqolada xossalarning turlari, sintaksisi, real kod namunalarida ularning ishlatilishi haqida ma‘lumotlar keltirilgan.