O’SMIRLIK YOSHIDA KUZATILADIGAN SUITSID SABABLARI VA UNI BARTARAF ETISH USULLARI - Temirova Raisa Akbaraliyevna; Zokirova Elmira Vahobjonovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Maqolada suitsidning turlari, bosqichlari va psixogik sabablari ko’rsatib o’tilgan. Shu bilan birga suitsidni oldini olish, motivlarini aniqlashga doir otaonalar, tarbiyachi va o’qituvchi pedagoglarga muhim tavsiyalar berilgan.