PSIXOLOGIK XIZMATNING JAMIYATDA VA INSON HAYOTIDA TUTGAN O’RNI - Olimqulova Vasila Mamatqulovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Maqolada bugungi globallashuv davrida shaxslarning sog’lom va barkamol bo’lib kamol topishlarida psixologik xizmatning inson hayotida tutgan o’rni haqida bayon qilinadi.