O’QUVCHILARDA KASB TANLASHDAGI USTUNLIK QILADIGAN MOTIVLAR VA ULARNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Umarova Xidoyathon Mo'minjonovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada yoshlarimizning kasb tanlashlarida ustunlik qiladigan omillarni tavsifi va ulardagi iqtidor va layoqatlarini ertaroq aniqlashning psixologik usullari va kasb tanlashda oiladagi ota-onaning o’rni va ahamiyati haqida keltirib o’tilgan.