O’QUVCHI YOSHLARGA TA’SIR ETISHNING PSIXOLOGIK USULLARI VA NATIJALARI - Shodiyeva Dilfuza Jo’raqulovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Barcha o„qituvchilar o„z faoliyatlarida o„quvchilarning dars intizomi bilan bog„liq bo„lgan muammolar, ya‟ni o„quvchilarning ta‟limga, bilim olishga nisbatan salbiy munosabatiga duch kelishadi. Ular o„quvchilarga ma‟lum talablarni qo„yadilar va o„quvchilar bu talablarga so„zsiz amal qiladilar deb o„ylaydilar. Ushbu maqola barcha ta‟lim muassasalarida faoliyat olib boruvchi o‟qituvchilar uchun foydalanishga mo‟ljallangan bo‟lib, o‟quvchi va o‟qituvchi munosabatlarini o‟zaro barqarorlashtirishga va samimiy bo‟lishiga xizmat qiladi