Kichik korxonalarni rivojlanish sterategiyasini shakillantirishning nazariy xususiyatlari - Boboyeva Shoira Shoniyozovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Tadqiqotda kichik biznes va tadbirkorlikning mohiyati, iqtisodiyotdagi oʻrni, tadbirkorlik turlari va shakllari, xorijiy mamlakatlarda hamda Oʻzbekistonda kichik biznes va tadbirkorlikning rivojlanishi, shuningdek, kichik biznes faoliyatini tashkil etish, rejalashtirish, tahlil qilish, boshqarish va tadbirkorlikni rivojlantirish istiqbollari bayon etilgan.