TIL-MILLAT RUHI - Qanoatova Nazokat; Karimova Dilafro’z; Mirzaraximova Maftunaxon (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada o„zbek tilining asrlar davomida taraqqiy etishi, qadimda qanday nomlar bilan yuritilgani, bu tilda yaratigan asarlarning mashhur bo„lgani, buyuk allomalarimizning fikrlari haqida so„z yuritiladi.