UMUMTA‟LIM MAKTABLARIDA FIZIKANING “ERKIN ELEKTROMAGNIT TEBRANISHLAR” MAVZUSINI O`QITISH METODIKASI - Sodiqova Shohida Mirzaaxmadovna; Saidjonova Sumbula Utkir qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Maqolada umumta‟lim maktablarida “Erkin elektromagnit tebranishlar” mavzusini o„qitish metodikasi yoritilgan. Mavzuni zamonaviy yondashuv asosida o„rgatish va fizika fanining ta‟lim tarbiyadagi ahamiyati o„z ifodasini topgan. Shuningdek, erkin elektromagnit tebranishlarni amaliyotdagi o„rni ham bayon etilgan.