ЖАННА Д’ АРК АСАРИДАГИ ОБРАЗЛАР ТИЗИМИ - Комилова Севинч Икромовна (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Мақолада Марк Твеннинг “Жанна д‟ Арк” романидаги ҳар тарихий шахслар образларининг типологик ҳодиса эканлигига эътибор қаратилган бўлиб, ҳар бир тарихий воқеа ва шахсларга янгича бадиий-эстетик юклама қўйганлигига эътибор қаратилган. Шунингдек, романдаги психологик вазиятлар ва ундаги образлар тизими таҳлили келтирилган.