O‘QIB OLIM BO‘LARMIDI… - Ahadova Kamola Hakimjon qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Maqolada o„zbek xalqining og„zaki ijodida ishlatiladigan “O„qib olim bo„larmidi...” iborasining ijtimoiy-ma‟naviy mohiyati, ilmga bo„lgan munosabat va yoshlar ongida ilmiy tafakkurni shakllantirish zarurati yoritiladi.