BOSHLANG‘ICH SINFLARDA INTEGRATSIYA ASOSIDA ONA TILI DARSLARINI SAMARALI TASHKIL ETISH METODLARI - Qanoatova Nazokat; Ne’matjonova Madinabonu (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Maqolada boshlang‟ich sinflarda ona tili fanining o‟qitishning samadorligini oshirish, ona tili ta‟limining mazmuni va maqsadiga muvofiq keladigan topshiriqlar tizimi hamda metodlarini to„g„ri belgilash haqida fikr yuritiladi.