FUNKSIYA HOSILASI VA DIFFERENSIALI. HOSILA TUSHUNCHASI - Parpiyev Sodiqjon Abdujalilovich (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Bu maqolada funksiya hosilasi va differensiali, hosila tushunchasi haqida malumotlar keltiriladi. Bunda hosilani qo‟llanilishi uning turlari haqida mulohaza yuritiladi.