Yogʻ-moy sanoati korxonalarida soliq auditini axborot tahliliy ta’minoti - A’zamova Aziza Olimjon qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Mazkur maqolada bugungi kunda mamlakatimizda yog'-moy mahsulotlarini ishlab chiqaruvchi korxonalarning hozirgi tahlili va uning imkoniyatlari yoritib berilgan. Bundan tashqari, korxonalarning holati va uning prognoz parametrlari ishlab chiqilgan va taklif hamda tavsiyalar ishlab chiqilgan.