Sud jarayonidagi kommunikativ omillarning voqealanishi - Normatova Maqsuda Javlon qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada huquqiy diskursda yuzaga keladigan kommunikativ omillarning tahlili bir nechta strategiyalar orqali ochib berilgan. bundan tashqari sud jarayonidaishtirok etuvchi tomonlarning foydalanadigan til xususiyatlari ularning suddagi pozitsiya jihatidan farqlanishi tanlanadigan lingvistik birliklar bilan ham farqlanishi namoyon qilingan.