KICHIK KORXONALARNING RIVOJLANISH STERATEGIYASINI SHAKLLANTIRISH - BOBOYEVA SHOIRA SHONIYOZOVNA (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Mazkur tadqiqot ishimizda kichik biznesni yaxshilash uchun zamonaviy texnologiyalardan foydalanishning bir yo„la ishlab chiqarish samaradorligini oshirishdir.Natijani oshirish ko„p jihatdan amalga oshirilishi mumkin.Aqlli tejamkor usullardan biri vaqtni kuzatish dasturidan foydalanishga to„xtalgan. Demak, bu zamonaviy texnologiyalardan foydalanish qanday qilib kichik biznesni yaxshilashi mumkinligi to„g‟risida fikr yuritiladi