INKLYUZIV SINFDA ALOHIDA TA’LIMGA EHTIYOJI BO‘LGAN O‘QUVCHILARNI PSIXOLOGIK QO‘LLAB-QUVVATLASH USULLARI - Olimova Nodirabegim Ibrohimjon qizi, Sulaymonova Shahnoza Alisher qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Inklyuziv ta‟limda alohida ta‟limga ehtiyoji bo„lgan o„quvchilar ota onalari bilan hamkorlikdagi faoliyat va Inklyuziv ta‟limda boshlang„ich sinf o„qituvchilari tomonidan alohida ta‟limga ehtiyoji bo„lgan o„quvchilarni psixologik qo„llab-quvvatlash haqida.