BOLALARDA DISTAL OKKLYUZIYANI ERTA ANIQLASH VA DAVOLASH - Tosheva Orzigul Karim qizi, Nusratov Umid G’olibovich (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada bolalarda keng tarqalgan tish-jag’ anomaliyalaridan biri distal okklyuziyani kelib chiqishi,erta aniqlash va davolash usullari haqida yoritilgan.Maqolada distal okklyuziya bir nechta yondosh kasalliklar fonida kelib chiqishi haqida ma’lumot berilgan.