GLOBALIZATSIYA DAVRIDA INGLIZ TILINING O‘RNI VA TA’SIRI - Xolmirzayeva Sarvinoz Muhammadali qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada globalizatsiya jarayonida ingliz tilining ahamiyati, uning dunyo bo‘ylab tarqalishi va ta’siri o‘rganiladi. Shuningdek, ta’lim, ilm-fan, iqtisodiyot va madaniyat sohalarida ingliz tilining ustunligi haqida so‘z yuritiladi.