КИБЕРЖИНОЯТЛАР УЧУН ЖИНОИЙ ЖАВОБГАРЛИК: ҚИЁСИЙ- ҲУҚУҚИЙ ТАҲЛИЛ - Ҳикматов Абдурасул Анвар ўғли (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ушбу мақолада кибержиноятлар учун жиноий жавобгарлик масалалари қиѐсий-ҳуқуқий жиҳатдан таҳлил қилинган. Турли мамлакатларнинг қонунчилиги ўрганилиб, кибержиноятларга қарши курашиш бўйича халқаро тажриба таҳлил этилган. Миллий қонунчиликни такомиллаштириш юзасидан таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.