TARBIYA JARAYONING MOHIYATI, MAZMUNI, TARBIYA TAMOYILLARI VA METODLARI - Sobirova Marjona Shavkat qizi, Karimova Ozoda Rustamjon qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada tarbiya jarayonlarining asosiy maqsadi va mazmuni nimalardan iboratligi, tarbiyaning ta‟lim bilan uzviy bog„liqligi, va o„sib kelayotgan yosh avlodni to„g„ri tarbiyalash haqida umumiy ma'lumotlar keltirilgan.