Рақамли иқтисодиѐт тушунчаси, мақсади ва вазифалари - Бозорова Сафаргул Соатмуродовна (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ушбу мақолада рақамли иқтисодиѐт тушунчасининг мазмуни ва моҳияти, унга оид таҳлилий маълумотлар, илмий ѐндашувлар ҳақида сўз юриталади.