Mikrokredit tashkilotlarida audit tekshiruvlarini o’tkazish tartibini takomillashtirish - Muhammadiyev Faxriddin Sayfiddin o’g’li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada Ozbekiston kredit tizimidagi nobank moliya-kredit muassasalari haqida atroflicha bayon etilgan, hamda idarning faoliyatini kengaytirishga oid takliflar berilgan.