ADABIYOT FANINI O‘QITISHDA XALQ OG‘ZAKI IJODINING O‘RNI - Eshimova Zarnigor (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2023)
Maqolada adabiyot fanini o‘qitishda xalq og‘zaki ijodining o‘rni, adabiyot va xalq og‘zaki ijodining chambarchas bog‘liqligi haqida so‘z boradi.