BOSHLANGʻICH SINF OʻQITUVCHILARINING KASBIY SIFATLARINI TAKOMILLASHTIRISH METODIK MUAMMO - Otanazarova Mohira Xamidbekovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Boshlangʻich sinf oʻqituvchilari ta'lim jarayonining asosiy poydevorini tashkil etadi. Ularning kasbiy sifatlari, bilim va koʻnikmalari nafaqat oʻzlarining, balki oʻquvchilarning ham kelajakdagi muvaffaqiyatiga ta'sir qiladi. Shuning uchun, boshlangʻich sinf o’qituvchilarining kasbiy sifatlarini takomillashtirish dolzarb muammolardan biridir. Ushbu maqolada oʻqituvchilarning kasbiy sifatlarini takomillashtirishda yuzaga keladigan metodik muammolar va ularni hal etish yoʻllari koʻrib chiqiladi.