AVTOMOBIL TUZILISHI - Xidirov Bexzodbek Toxirjon o'g'li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada avtomobil tuzilishi haqida umumiy ma'lumotlar berilgan. Avtomobilning asosiy qismlari va ularning funksiyalari batafsil tahlil qilingan. Maqolada, shuningdek, avtomobilning ishlab chiqarilishi va rivojlanishiga ta'sir etuvchi texnologiyalar va zamonaviy innovatsiyalar haqida ham so'z boradi.