Islomning avvalida hadisni tushunish va uning talqinidagi farqlar - I. Aхmadjonov (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Mazkur maqolada islomning dastlabki uch asri-sahobalar, tobe‟inlar va taba‟ tobe‟inlar davrida ular hadisni qanday tushunishgani va amalga tadbiq etishgani borasida soʻz yuritiladi.