BOLALAR UCHUN INNOVATSION KIYIM MODELLARINING TEXNOLOGIK VA IQTISODIY SAMARADORLIGI - Mamasidiqova Mohigul Yaxyoxon qizi, Rahmonova Sarvinozxon Abrorjon qizi, Ahmadaliyeva Saidaxon G`ayratjon qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada bolalar uchun innovatsion kiyim modellarini ishlab chiqarishdagi texnologik va iqtisodiy samaradorlik masalalari ko‘rib chiqiladi. Zamonaviy materiallar va texnologiyalar tahlil qilinadi.