Араб тилининг ривожланиш босқичлари - Қодиров Абдивали Усмонқуулович (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Бу мақолада араб тили ҳақида сўз боради. Унинг келиб чиқиши, ривожланиши каби ва унинг Ўрта осиѐга кириб келиши ҳақида маълумотлар келтирилган. Ҳамда араб тилида ижод қилган Ўрта Ўсиѐлик олимлар борасида ҳам қисқача маълумот берилган.