Qishloq xo’jaligida yangi texnologiyalarni iqtisodiyotda foydalanishi - Safarov Begzod Istamovich (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2023)
Iqtisodiyotning innovatsion taraqqiyoti - bu intellektual salohiyat, ishchi va xizmatchilarning kreativ imkoniyatlari, bilimlari, tovar yaratishdan tortib uni ishlab chiqaruvchidan iste’molchiga yetib borgungacha barcha bosqichlar bo’lib, bundagi innovatsiyalar korxona strategik rivojlanishining asosiy resursi bo’lib xizmat qiladi